Https://www.expressen.se/nyheter/brand-i-parkeringshus-flera-bilar-brinner/

Hallunda: Kraftig brand i parkeringsgarage – Expressen

31 mars 2021 — En kraftig brand rasar i ett parkeringshus i Hallunda i Botkyrka kommun. Räddningstjänsten är på plats med flera enheter.

Flera bilar i brand i Husby | Nyheter – Expressen

20 dec. 2022 — Det brinner i ett parkeringsgarage i Husby i nordvästra Stockholm. Ett antal bilar ska ha brunnit enligt de första uppgifterna.

Två bilar i brand i parkeringshus – Expressen

17 maj 2016 — Flera bilar har stuckits i brand – dessutom rapporterar ett tidningsbud om ett trasigt fönster – och en bränd gardin. Ingen är ännu gripen som …

Kraftig brand i garage – flera bilar skadade – Expressen

11 dec. 2016 — En kraftig brand har brutit ut under natten till söndagen.En garagelänga står i lågor – och minst fem bilar har förstörts.

Tio bilar i brand på parkering i Stockholm

16 juni 2019 — Ett vittne berättar för Expressen hur han hörde höga smällar när flera bilar fattade eld på parkeringen. – Det är en hel parkering som brinner.

Brand i parkeringshus: “Det brinner mycket” – Expressen

30 nov. 2017 — En brand har utbrutit i en eller flera bilar i ett parkeringshus i Kista. … Det här är en direktsändning från Expressens nyhetsredaktion.

Märsta: Minst hundra bilar brinner i garage – Expressen

26 aug. 2021 — Soheila Vadhati väcktes av branden och insåg snabbt att hennes nyinköpta bil förstörts, tillsammans med många av hennes grannars fordon. – Alla …

Brand i parkeringshus söder om Stockholm – Expressen

2 juni 2012 — Sent i natt började ett parkeringshus med minst 200 bilar brinna. … Avbryt. Det här är en direktsändning från Expressens nyhetsredaktion.

Gävle: Husbil i lågor – flera bilar brinner – Expressen

11 feb. 2019 — En brand rasade under natten på en parkering i Gävle – sju fordon stod i lågor, enligt räddningstjänsten. Ett av fordonen är en husbil. Ingen …

Storbrand i garage i Bromma – nio bilar i brand – Expressen

14 aug. 2017 — Flera bilar brinner i ett parkeringsgarage i Bromma i västra Stockholm. Fyra brandstationer med cirka 25 brandmän arbetar med att släcka …

Keywords: https://www.expressen.se/nyheter/brand-i-parkeringshus-flera-bilar-brinner/