Behöver du ett sätt att stärka ditt varumärke? Limepack erbjuder plastmuggar med tryck

Behöver du ett sätt att stärka ditt företags varumärke? Då borde du verkligen överväga att söka hjälp hos Limepack. Limepack har flera olika produkter i sitt sortiment som kan stärka ditt varumärke. Plastmuggar med tryck är en av deras mest populära produkter, men du kan också få många andra typer av engångsförpackningar än plastmuggar med tryck hos Limepack.

Plastmuggar med tryck syns långt borta från ditt företag

När du använder plastmuggar med tryck i ditt företag får du stora fördelar av att ha din logga på dina to go-koppar. Det gäller särskilt om du till exempel äger ett kafé eller annan verksamhet där to go-koppar är en stor del av dagens försäljning.

När din logotyp finns på koppen kommer du automatiskt att få mer uppmärksamhet på gatan. Och eftersom engångsförpackningar ändå är en del av ditt företags vardag, så är det bra att använda förpackningen för att marknadsföra din verksamhet.

Limepack kan designa och producera engångsförpackningar med logotyp eller annan typ av tryck, så att du kan börja använda dina to go-koppar för att locka nya kunder.

Limepack har också många andra typer av engångsförpackningar med tryck

Men du kan också få mycket annan engångsförpackning hos Limepack och därför inte bara plastmuggar med tryck.

Om du vill ha ett annat material till dina to go-koppar kan du också få pappkoppar, som är säkra nog så att dina kunder inte bränner sig på dem när de ska använda dem för varma drycker som kaffe.

Du kan också få engångsförpackningar till mat från Limepack.

Förpackningspapper med logotyp för take away?

Utöver plastmuggar med tryck och pappkoppar med tryck kan Limepack också leverera förpackningspapper med din logotyp på.

I princip kan du få den engångsförpackning med din logotyp, som ditt företag behöver, om du väljer att köpa från Limepacks breda sortiment.

Ju fler produkter med din logga på, desto mer uppmärksamhet får det också. På det sättet kan du skapa mer reklam omkring ditt ställe och ditt varumärke, när du väljer att samarbeta med Limepack.

Köp plastmuggar med tryck hos Limepack

Köp plastmuggar med tryck, eller köp någon av de andra engångsförpackningarna med tryck som Limepack levererar. Deras produkter hjälper redan till att bygga varumärken åt många företag i flera olika länder.

Ska ditt företag också bli mer synligt? Se hela sortimentet av förpackningar med tryck på Limepacks hemsida.