Förvara smart med stapelbara förvaringsbackar

Söker du praktiska och hållbara förvaringsbackar? Toppen – då har du kommit helt rätt!

 

Stapelbara högkvalitativa plastbackar

Här hittar du högkvalitativa plastbackar som kan staplas. Du behöver inte oroa dig för att det endast är de plastbackar som har lock som kan staplas. Det går alldeles utmärkt att stapla även plastbackar utan lock. Låt dig inte förvillas av alla möjliga namn som dessa backar kan ha – modulbackar, plockbackar, förrådsbackar eller lagerlådor är alla namn för den användningsbara plastbacken. Kärt barn har som bekant många namn!
Du hittar plastbackarna i en mängd olika mått, så som en halv pall med måtten 600 x 800 millimeter, en kvarts pall på 400 x 600 millimeter och slutligen har du en åttondelspall där måtten ligger på 300 x 400 millimeter. Plastbackarna finns i olika höjder. Välj mellan en höjd på 120, 220, 320 eller 420 millimeter.

Om du söker efter plastbackar som passar EUR-pallarnas mått är det Eurobackarna som du ska välja. De har måtten 800 x 1200 millimeter.

 

Praktisk och flexibel förvaring

Plastbackarna möjliggör en oerhört praktisk och flexibel förvaring. Smart förvaring är ett måste på de allra flesta arbetsplatser. Stapelbara plastbackar sparar på utrymme och ger en mycket effektiv förvaringslösning. Om du väljer att investera i plastbackar får du dessutom fördelen med att kunna ha en skyddad förvaringslösning.

Nu kan du enkelt organisera och strukturera upp och hålla ordning. Allt för att arbetet ska kunna gå så effektivt och smidigt som möjligt.
Du staplar lådorna enkelt och flexibelt. Det går alldeles utmärkt att stapla fler mindre lådor på en större till exempel.

Tveka inte att höra av dig till din leverantör om du har ytterligare frågor eller känner att du behöver tips och råd! De sitter med all expertis och hjälper dig mer än gärna för att du ska få till den förvaringslösning som passar dig och dina behov allra bäst.