Skapa mode med din BH

Att kombinera snyggt mode med en bh eller bysthållare handlar ofta om att skapa en outfit där bh:n blir en del av looken snarare än bara ett funktionellt plagg. Du kan alltså integrera bh:n i din outfit på ett snyggt sätt. Det du bland annat kan göra är att visa upp detaljer på din bh. Om du har en vacker spets-bh eller en bh med snygga detaljer, låt dessa synas genom att bära plagg med öppningar, genomskinliga tyger eller urringningar som avslöjar bh:n på ett elegant sätt.

Ett annat sätt är att du matchar din bh med din klädsel. Se då till att välja en bh i en färg som kompletterar eller matchar din outfit. Du kan också experimentera med kontraster för att skapa ett intressant visuellt intryck.

Fler snygga outfits

Något som är modern idag, med mycket inom mode, är lager på lager. Använd lager-på-lager-stilen för att låta bh:n synas genom genomskinliga eller delvis genomskinliga överplagg. En spets-bh under en genomskinlig blus kan vara särskilt snyggt.

Om du har en vacker bralette, överväg att bära den som en topp tillsammans med byxor med hög midja eller kjol. Detta ger en avslappnad och samtidigt chic look.

Om du har en bh med snygg ryggdesign, bära den med plagg som har en öppen rygg för att visa upp den detaljen.

Du kan också se till att använda dig av smycken och accessoarer för att komplettera din outfit och göra den mer sofistikerad. Det kan vara örhängen, armband eller en snygg väska.

Känn dig bekväm och självsäker

Kom ihåg att det viktigaste är att känna dig bekväm och självsäker i det du bär. Anpassa dessa tips efter din personliga stil och preferenser för att skapa en look som passar just dig. Om du är ute efter en bh eller flera, så finns det många snygga att hitta hos Netlingeri.se.