Tre slots för riktiga spelälskare

Spel ger inte alltid en känsla av extremitet och adrenalin. Vissa slots är monotona. Vi har lyft fram tre spel som kommer att tilltala spänningssökare.

Het potatis från Thunderkick

Denna spelautomat tillhör genren “Mat”. Den utvecklades år 2023. Storleken på den maximala utbetalningen inom ett snurr i spelet är 1 000 000 mynt. Den tillåtna insatsen per snurr varierar från 0,10 till 100 mynt. Nya svenska casino erbjuder att spela denna slot med bonusar.

Maskinens spridning är på en hög nivå. Indikatorn för dess teoretiska avkastning på pengar från spelarnas satsningar är 96,44%. Spelområdet för spelautomaten har 7 rader, placerade på 7 rullar.

Spelet har sådana ytterligare alternativ som: Respins, Freespins, Wild, Scatter, Staplar av ikoner. För att skapa en priskombination måste spelaren fånga från 5 till 25 eller fler identiska ikoner på alla celler i spelplanen, om de rör sig horisontellt eller vertikalt. Fasta vinstlinjer i maskinen är frånvarande. Spelets struktur liknar de klassiska spelautomaterna. Få information om dem här.

Symboler som deltar i skapandet av en vinnande kombination försvinner från skärmen, och i deras ställe faller nya ikoner ut. Den vilda symbolen i spelet har formen av en potatis. Den kan delta i skapandet av nya kluster, samt explodera och expandera till 3×3 celler med progressiva multiplikatorer upp till x128.

I bonusrullningsläget blir multiplikatorerna klibbiga och kvarstår till slutet av freespins-serien. För att aktivera omgångarna med bonussnurr krävs det att du fångar tre ikoner i form av inskriptionen “HOT!”. Antalet ytterligare rullar – 10 stycken.

Spelikoner för budgetsegmentet presenterades i form av gurka, munk och läsk. De tar med sig från 10 till 2 500 spelmynt i priskombinationer. För att skapa kedjor med symboler i form av pommes frites, Burger eller Chef kommer spelaren att belönas med en kontant utbetalning på 40 till 10 000 mynt.

Moon of Ra: Löpande vinster från Fugaso

Denna spelautomat är tillägnad temat forntida Egypten och sökandet efter skatt. Det presenterades av leverantören 2023. Volatiliteten i maskinen uppskattas som hög och dess avkastningsgrad når 96%.

På ett snurr kan du satsa ett belopp på minst 0,10 mynt och högst 30 mynt. Storleken på den maximala utbetalningen inom ett snurr når 195 000 krediter. Spelplanen består av 3 rader och 3 hjul.

Vinstkombinationer bildas av en trio identiska ikoner, som faller på en av de 5 betalda riktningarna. Bland de extra funktionerna i maskinen är det värt att lyfta fram följande: Wild, Scatter, Bonusspel, Respins, Jackpot, Kaskadikoner.

Wild-symbolen i spelautomaten presenterades som inskriptionen “Wild”. Den kan både ersätta andra ikoner, förutom bonusikonerna, och bilda sina egna betalningssekvenser. 

Scattersymbolen gjordes i form av den gyllene skarabén. Denna ikon är ansvarig för att starta rundor med gratis rullar när den faller ut i mängden tre stycken. Den kan dock visas exklusivt på det första och sista hjulet.

Mystisk symbol som är tillgänglig exklusivt under en serie bonussnurr, presenterades i form av månen. Denna ikon är utrustad med insamlingsfunktion, och är därför ansvarig för att bestämma utbetalningsmultiplikatorn. 

Ikoner av budgettyp, som ger från 1 till 16 mynt, gjordes i form av blå, gröna, rosa och orange stenar, liksom faraos attribut. De dyra ikonerna är i stil med korset, ögat och inskriptionen Wild. De ger 20, 30 eller 50 mynt respektive.

Monsterjakt av BGaming

Denna 3D-spelautomat var tillägnad vampyrtemat. Dess release ägde rum 2023. För ett snurr kommer spelaren här att kunna vinna upp till 162,375 XNUMX mynt. Det lägsta insatsbeloppet är 0.10 mynt och det högsta är 125 mynt.

Spelplanen har 3 rader och 5 hjul. Betalbara kombinationer kan bildas på 25 riktningar. Den teoretiska avkastningen på spelautomaten är 97,13% och dess volatilitetsnivå är genomsnittlig.

Spelet har ett antal bonusfunktioner: Respins, Bonusspel, Freespins, Wild och Scatter, Cascading Icons, Jackpot. Budgetspelikoner är spelkort från Jack till Ace. För kombinationer med dem ger upp till 50 mynt. Zombie Girl, Green Zombie och Pink Zombie är medelbetalande kort som ger upp till 400 mynt i priskedjor. De dyraste ikonerna är Vampire och Hunter, som ger utbetalningar på upp till 500 spelmynt i vinsttabellsekvenser.

Artikeln skrevs av Axel Lindholm.